+31 (0)6 28445537 info@wijzijnproud.nl

Op 9 april organiseerde PROUD samen met een ruime (200!) raamprostituees een grote protestdemonstratie tegen de sluiting van de ramen op de Wallen als gevolg van Project 1012.

De demonstratie die een initiatief was van één van onze kenleden, Felicia Anna, die zelf ook werkzaam is op de Wallen, trok veel belangstelling van de media. Zowel nationaal als internationaal haalde de demonstratie hiermee het nieuws. De demonstratie op de Wallen is dan ook de grootste protest actie van seskwerkers ooit in Nederland!

De demonstratie begon op het Oudekerskplein bij de thuisbasis van PROUD, en onder leiding van voorzitter Mariska Majoor trok de stoet van sekswerkers en sympatisanten over de Wallen richting de Stopera, alwaar Felicia Anna namens 414 sekswerkers op de Wallen een petitie overhandigde om te stoppen met het opkopen van prostitutieramen in Amsterdam.

prostitutie-wallen-amsterdam-demonstratie-2015