+31 (0)6 28445537 info@wijzijnproud.nl

Angelo, Elanor en Marten vormen het juridische loket van PROUD. Met onze juridische ervaring en verschillende achtergronden vormen we een sterk team.

Het juridisch loket van PROUD is er voor alle sekswerkers in Nederland die tegen juridische problemen aanlopen. Wij geven advies en juridische ondersteuning aan sekswerkers in heel Nederland.

Bij PROUD kun je onder meer terecht als je problemen hebt met het aanvragen van een vergunning voor thuiswerken, een conflict hebt met jouw sekswerk bedrijf, je je gediscrimineerd voelt of als je vragen hebt over de rechten en plichten ten aanzien van sekswerk. Ook kun je denken aan:

  • aangifte bij politie-intimidatie;
  • informatie over prostitutiebeleid;
  • verwijderen persoonsgegevens uit politiedatabase en
  • verwijderen foto’s en video’s op het internet.

Onze dienstverlening is geheel kosteloos. PROUD is een onafhankelijke organisatie voor en door sekswerkers. Alle contacten tussen jou en ons zijn strikt vertrouwelijk.

Je kunt contact opnemen door te e-mailen naar juridisch@wijzijnproud.nl. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.

Op maandag kun je zonder afspraak langskomen op ons spreekuur tussen 15:00 en 17:00. Het adres is Enge Kerksteeg 3 in Amsterdam.